Dagvoorzitter

Posted by on aug 10, 2015 in Geen categorie | No Comments

Sinds het voorjaar van 2018 is Nathan de Groot trots lid van de vakgroep Goede Dagvoorzitters.

“Als vakgroep inspireert en stimuleert onze vereniging haar leden om door intervisie en (bij)scholing de kennis en vaardigheden als dagvoorzitter te vergroten. Zo wordt bijgedragen aan de professionalisering van het vak. Binnen de vakgroep geven de leden elkaar collegiale ondersteuning. Buiten de vakgroep zijn de leden ambassadeur voor het beroep van dagvoorzitter.”

Nathan staat wekelijks als bevlogen dagvoorzitter of moderator op het podium. Hij heeft zich ontpopt als een generalist met een passie voor interactie en verbinding. Prikkelend en scherp waar het moet, luchtig en met een lach waar het kan.

We zochten een energieke, inspirerende en enthousiasmerende dagvoorzitter voor een bijeenkomst van het Innovatienetwerk Jeugd. Nathan heeft deze rol geweldig ingevuld. Snel, met humor en met ruimte voor onverwachtse momenten. Top!
– Marieke Couwenberg – Beleidsadviseur Jeugd, Gemeente Tilburg