Trainer & Coach

Posted by on mei 20, 2016 in Geen categorie | No Comments

Basic CMYK

Met Debatrix traint Nathan professionals om inspirerend en overtuigend te presenteren. Sinds 2013 hielp hij voor Debatrix meer dan 4000 mensen bij het vertellen van hun verhaal. Zowel voor Nederlandse universiteiten als de Europese Commissie in Brussel, maar ook voor bedrijven als Randstad, Accenture en Van Lanschot.

Trainingen die Nathan vaak geeft zijn:
– Helder Argumenteren
– Persoonlijke Overtuigingskracht
– Debatvaardigheden
– Actief Luisteren
– Doelgericht Pitchen

Ook coachte Nathan TEDx-sprekers, ondernemers en leidinggevenden individueel om hun boodschap effectiever over te brengen. Lees hier het profiel en de overtuigtips die Nathan schreef. Geïnteresseerd in een training? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.