Trainer & organisator

Posted by on mei 23, 2016 in Geen categorie | No Comments

PowerPoint Karaoke is dé manier om beter te presenteren. Bedrijven en organisaties gebruiken deze werkvorm om mensen te helpen overtuigende en inspirerende presentaties te geven. Wil je ook zelfverzekerd en spontaan kunnen improviseren? Bij PowerPoint Karaoke ontdek je stapsgewijs hoe je creativiteit en structuur succesvol kan inzetten bij elke presentatie.

Lees ook het artikel over PowerPoint Karaoke in The Wall Street Journal. Of bekijk het filmpje.

Nathan heeft PowerPoint Karaoke ooit ervaren bij De Mus in een Amsterdams theater. Het concept heeft hij uitgebouwd tot een interactieve workshop. Nathan was juryvoorzitter bij het NK PowerPoint Karaoke in 2015 en 2017.

Op dit moment organiseert Nathan geregeld PowerPoint Karaoke workshops, trainingen en intermezzo’s op congressen. Grote bedrijven als ASML, Achmea en Kluwer hebben positieve ervaringen gehad met het interactieve concept.

Plezier krijgen in presenteren? Eerlijk gezegd was ik sceptisch. Vroeger sliep ik slecht en stond ik met klamme handen voor een groep. Tijdens Powerpoint Karaoke leer je hoe je in de achtbaan van het presenteren stapt en door te improviseren kunt genieten van de spanning. Aanrader!
– Seán Walsh – Creatief Directeur Koekepeer